Nume:
S.C. Pentarom S.R.L. - Producatori Ambalaje Carton si Lemn, Protectie Anticoroziune, Brichete Rumegus, Paleti - Alba Iulia, Alba
E-mail:
office@pentarom92.ro
E-mail 2:
contact@pentarom92.ro
Telefon:
0722 519 411
Telefon 2:
0720 111 123
Telefon 3:
0248 510 203
Fax:
0248 510 203
Website:
http://pentarom92.ro
Facebook

S.C. Pentarom S.R.L. - Producatori Ambalaje Carton si Lemn, Protectie Anticoroziune, Brichete Rumegus, Paleti - Alba Iulia, Alba

Producatorii si comerciantii de ambalaje parteneri ofera o gama larga de produse: pungi, saci, sacose, cutii, tavi, lazi, lazi compartimentate (navete),  tuburi, placi, role, pet-uri, doze de aluminiu, bidoane și butoaie, paleti, cosuri, pahare, borcane, butelii, flacoane, folii protectoare etc.

Detalii

   Pentarom S.R.L. infiintata in anul 1992, a devenit de-a lungul anilor o prezenta de prestigiu in randul firmelor care isi respecta partenerii de afaceri prin calitatea produselor furnizate, cat si prin promptitudinea si seriozitatea de care compania noastra da dovada.
Am demarat cu comercializarea pieselor de schimb pentru autovehicule.
   Pas cu pas, ne-am extins gama de activitati, astfel incat domeniul principal de activitate a devenit incepand cu anul 2000 fabricatia si comercializarea ambalajelor de carton destinate in principal industriei de automobile, dar si altor utilizatori din industria alimentara, a bunurilor de consum sau industria farmaceutica.
   Ca urmare a programului intensiv de investitii (mai mult de 22 mil. €), Pentarom se regaseste astazi intre primii 5 producatori de ambalaje carton din Romania.
   Situata in Darmanesti, Judetul Arges, la 7 km de Uzinele Dacia, societatea dispune pentru spatiile de productie si logistica asociata de o suprafata de 150 000 mp, din care 25 000 mp cladiri acoperite dotate cu instalatii si masini de lucru de ultima generatie.
   Pentarom S.R.L. functioneaza sub implementarea Sistemelor de Management al Calitatii ISO 9001:2001 si ISO TS 16949, lucru care atesta calitatea serviciilor si produselor oferite.
   Incepand cu anul 2008 Grupul Pentarom a dezvoltat si alte activitati industriale in diviziile sale specializate, respectiv conceptia de protectie anti coroziva si oferirea materialelor asiciate, o linie automatizata de imbuteliere apa minerala microbiologic pura, comercializata sub marca “Iezer” dar si o linie de producere a combustibililor ecologici cu inalta putere calorica (brichete din rumegus).

 

Servicii

Pentarom S.R.L. va ofera urmatoarea gama de produse:

 

   Ambalaje Carton   

   Pilon principal in activitatea companiei, Fabrica de productie a ambalajelor din carton, a fost dezvoltata dupa un studiu atent al pietei de ambalaje, printr-un program intensiv de investitii.
    Au fost astfel achizitionate cu fonduri proprii dar si cu o pondere insemnata de fonduri europene, mai multe utilaje de ultima generatie, pentru fabricarea diverselor categorii de cartoane, asamblarea lor dar si pentru inscriptionarea alb-negru sau color a acestora.
   Pentarom S.R.L. isi propune – si reuseste, sa ofere partenerilor sai o gama completa de ambalaje din carton. Pentru a asigura un pachet integral de produse si servicii, compania acorda si consultanta in proiectarea diverselor solutii de conditionare, executarea si modul de utilizare cat mai eficient al acestora.

    Avantajele ambalajelor din carton produse de Pentarom S.R.L. constau in:

   - Posibilitatea plierii la livrare pentru rentabilizare transport;
   - Reciclabilitate;
   - Respectarea tuturor standardelor in concordanta cu solicitarile clientilor;
   - Preturi competitive.

   Cutiile noastre GALIA sunt testate si validate in concordanta cu EAQF, standard clasa A (cutii Galia). Sunt cutii pliabile sau cu capac  cu dimensiuni corespunzatoare dimensiunilor paletilor de lemn standard.

   KIT-urile carton (ambalaje pe palet de lemn) si gama completa de cutii GALIA, ambele categorii destinate in principal industriei de autovehicule, sunt realizate in conformitate cu Caietul de sarcini ambalaje – RENAULT, reprezentand ponderea cea mai importanta in gama noastra de fabricatie ambalaje.

   KIT-urile reprezinta ambalaje paletizate compuse din:

   - Palet din lemn;
   - Cutie exterioara;
   - Centura interioara (asigura rezistenta la compresiune verticala > 2000daN);
   - Capac.
   Gasiti aici kit-urile standard RENAULT specificate mai jos, destinate transportului maritim in containere High Cube sau transportului terestru.

   - KIT 4C;
   - KIT 3P;
   - KIT 4H;
   - KIT 3G;
   - KIT 4G;
   - KIT 3E;
   - KIT 4E;
   - KIT 2E;
   - KIT 8L;
   - KIT 4L.

 

   Ambalaje carton si componente interioare non-standard

   Productia de cutii din carton nu se limiteaza doar la cele pentru piese auto. Pentarom produce o gama variata de cutii din carton pentru diverse utilizari.
      Prin tehnici moderne de lucru, cu tehnologie de ultima generatie, firma realizeaza cutii de carton pentru uz alimentar, pentru industria sticlariei, dar si ambalaje pentru textile, incaltaminte sau industria farmaceutica.
    Utile si functionale, din carton duplex sau ondulat, in toate tipodimensiunile, cutiile din carton produse de Pentarom acopera o paleta larga de intrebuintari. Ele pot fi personalizate in culori diferite si in orice grafica solicitata de clientii nostri.
Pentarom realizeaza o serie de alte produse din carton cu o larga utilizare:

   1. Carton ondulat, tip II – livrat in rola, de diverse dimensiuni;

   2. Corniere de carton presat pentru cresterea rezistentei la compresibilitate verticala;

   3. Orice tip de intercalor utilizat pentru protectia unitara a produselor conditionate in kit-uri sau cutii carton. Aranjamentele interioare se vor conforma specificatiilor cerute de fiecare client in parte. 

   Executam si orice alta dimensiune solicitata de catre clientii nostri.

 

   Protectie anticoroziva

   Pentarom S.R.L. asigura conceptia unor solutii de protectie anticoroziva si produsele specifice care sunt necesare pentru conservarea si protejarea metalelor impotriva coroziunii in timp, dupa cum urmeaza:

   - VCI (VCI Film, VCI huse, VCI folie cu bule, VCI placi tip burete): protejaza otelul si metalele impotriva ruginirii si coroziunii in timpul transportului si depozitarii.

   - Desicant (saculeti de diferite dimensiuni).

   Desicantul ofertat este natural, pe bază de argila si nu contine produse chimice agresive. Prin urmare, acesta poate fi introdus in interiorul ambalajelor, in contact direct cu pisele metalice conditionate, fara nici un risc de coroziune pe suprafetele de contact. Produsul impiedica aparitia oxidarii, avand proprietatea de a absoarbi si neutraliza umiditatea.

   - Desicant destinat transportului cu containare maritime.

   Acest produs a fost dezvoltat in scopul de a neutraliza formarea condensului în interiorul spatiilor inchise in principal al containarelor maritime, avand ca rezultat protectia anti coroziva  a pieselor metalice transportate, dar si integritatea ambalajelor din carton utilizate, a caror higroscopicitate poate genera intr-un mediu umed, deteriorarea lor.

   Toate produsele oferite sunt validate de către Laboratoarele Europene al Industrei Automotivelor.

 

   Ambalaje lemn si paleti din lemn

   Executam orice tip de ambalaj din lemn tratat conform ISPM 15, ambalaje din placaj stratificat sau lemn, OSB, ambalaje din lemn combinate, stelaje, cadre de lemn, lazi si ladite, cutii de lemn inchise sau deschise, structuri metalice si placaje, ambalaje din lemn modulate, pliabile, paleti din lemn tratati ISPM 15, paleti standard sau in afara standardului, europaleti.

 

   Brichete rumegus

   Pentarom S.R.L. a dezvoltat si un segment de activitate ce vizeaza productia de brichete din rumegus.
   Aceste brichete sunt formate 100% din lemn pur fara lianti, aditivi chimici sau impuritati. Sunt realizate prin presarea rumegusului si a prafului de lemn rezultat de la fabricarea mobilei. In procesul de presare, lignina (un compus existent in lemn) este eliberata si fuctioneaza ca un liant, creandu-se o bricheta compacta ecologica si cu o valoare energetica ridicata.
    Brichetele din rumegus pot fi utilizate ca si combustibil pentru centrale termice, boilere, sobe, plite, gratare din restaurant, brutarii, patiserii, etc.
   Brichetele sunt o sursa de energie economica si prietenoasa mediului inconjurator.

 

   Apa de izvor plata si carbogazificata marca "Iezer"

   In plan investitional, spiritul intreprinzator si dorinta de dezvoltare au condus la crearea unei noi ramuri de activitate in cadrul Pentarom S.R.L.: productia si imbutelierea de apa de izvor  plata si carbogazificata, marca „IEZER”.
   Capacitatea de productie este de 3600 litri/ora, iar cea de imbuteliere permite comercializarea produsului in recipiente de diverse cantitati: 0,5 litri, 1,5 litri, 2 litri, 6 litri, 10 litri, 19 litri.
    Apa Iezer, apa de izvor naturala microbiologic pura, este distribuita catre diversi agenti economici din Arges, cat si din alte zone ale tarii.
   In calitate de producator, Pentarom garanteaza calitatea apei Iezer, garantie sustinuta si prin certificarea prin sistemul de Management al Calitatii ISO 22000.

Galerie foto

S.C. Pentarom S.R.L. - Producatori Ambalaje Carton si Lemn, Protectie Anticoroziune, Brichete Rumegus, Paleti - Alba Iulia, Alba
S.C. Pentarom S.R.L. - Producatori Ambalaje Carton si Lemn, Protectie Anticoroziune, Brichete Rumegus, Paleti - Alba Iulia, Alba
S.C. Pentarom S.R.L. - Producatori Ambalaje Carton si Lemn, Protectie Anticoroziune, Brichete Rumegus, Paleti - Alba Iulia, Alba
S.C. Pentarom S.R.L. - Producatori Ambalaje Carton si Lemn, Protectie Anticoroziune, Brichete Rumegus, Paleti - Alba Iulia, Alba
S.C. Pentarom S.R.L. - Producatori Ambalaje Carton si Lemn, Protectie Anticoroziune, Brichete Rumegus, Paleti - Alba Iulia, Alba
S.C. Pentarom S.R.L. - Producatori Ambalaje Carton si Lemn, Protectie Anticoroziune, Brichete Rumegus, Paleti - Alba Iulia, Alba
S.C. Pentarom S.R.L. - Producatori Ambalaje Carton si Lemn, Protectie Anticoroziune, Brichete Rumegus, Paleti - Alba Iulia, Alba
S.C. Pentarom S.R.L. - Producatori Ambalaje Carton si Lemn, Protectie Anticoroziune, Brichete Rumegus, Paleti - Alba Iulia, Alba
S.C. Pentarom S.R.L. - Producatori Ambalaje Carton si Lemn, Protectie Anticoroziune, Brichete Rumegus, Paleti - Alba Iulia, Alba
S.C. Pentarom S.R.L. - Producatori Ambalaje Carton si Lemn, Protectie Anticoroziune, Brichete Rumegus, Paleti - Alba Iulia, Alba
S.C. Pentarom S.R.L. - Producatori Ambalaje Carton si Lemn, Protectie Anticoroziune, Brichete Rumegus, Paleti - Alba Iulia, Alba
S.C. Pentarom S.R.L. - Producatori Ambalaje Carton si Lemn, Protectie Anticoroziune, Brichete Rumegus, Paleti - Alba Iulia, Alba

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro