Portalul ofera informatii complete despre societatile din domeniul productiei, distributiei, comercializarii de ambalaje.

Societatile partenere produc si/sau comercializeaza ambalaje din hartie si/sau carton, ambalaje din plastic, din lemn, din metal, din sticla, din materiale textile, dar si ambalaje industriale, ambalaje pentru alimente, ambalaje personalizate, ambalaje ecologice, ambalaje de protectie,  termoizolante etc.

Reglor masina de injectie mase plastice

Reglor masina de injectie mase plastice Responsabiliati: - Montarea si demontarea matritelor de injectie; - Setarea, optimizarea si urmarirea parametrilor de lucru ai masinilor de injectie - Efectuarea programului de mentenanta periodica a masinilor de injective - Asigurarea intretinerii de nivel 1 a utilajelor si a masinilor (ex. curatare plan de inchidere, diuze, etc) - Supravegherea zonei de productie in atelierul de injectie - Urmarirea si asigurarea realizarii schimbarii produselor de pe masinile de injectie. - Supravegherea proceselor d.p.d.v. al calitatii si cantitatii in raport cu obiectivele definite - Respectarea procedurilor si a dosarelor tehnice Cerinte: - Studii medii tehnice - Experienta in domeniul prelucrarii materialelor, de preferat injectie mase plastic - Cunostinte generale de mecanica, hidraulica - Cunostinte avansate de desen tehnic, manuire dispozitive (aparate) de masura si control - Abilitati de comunicare, spirit de echipa - Seriozitate si orientare spre atingerea obiectivelor
+40264 431985

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro