Nume:
Plastic Prod S.R.L. - Ambalaje Hartie Buzau
E-mail:
plasticprod@hotmail.com
Telefon:
0748 203 470
Telefon 2:
0238 712 527
Fax:
0238 710 382
Adresa:
Str. Dimitru Filipescu, Nr. 4, Buzau, Jud. Buzau

Plastic Prod S.R.L. - Ambalaje Hartie Buzau

Producatorii si comerciantii de ambalaje parteneri ofera o gama larga de produse: pungi, saci, sacose, cutii, tavi, lazi, lazi compartimentate (navete),  tuburi, placi, role, pet-uri, doze de aluminiu, bidoane și butoaie, paleti, cosuri, pahare, borcane, butelii, flacoane, folii protectoare etc.

Detalii

    Ambalajul este una dintre cele mai frumoase forme de exprimare ale unui brand. Un design creativ poate atrage atentia consumatorului, poate face mai usor remarcat produsul pe raft alaturi de alte produse, si poate chiar influenta decizia de achizitie.

    Echipa noastra de designeri stie cum sa creeze cea mai puternica impresie vizuala pentru brandul tau. Colaboram cu clientii nostri pentru a dezvolta cele mai bune propuneri de design de ambalaj, cu cel mai mare impact la raft si care sa sustina perceptia asupra brandului. Echipa de designeri este sustinuta de brand manageri si specialisti in marketing astfel incat beneficiul cel mai important este ca ai servicii integrate si poti comanda un ambalaj fara sa ai cunostinte de branding, design, DTP sau cunostinte tehnice.

    Specialistii nostri ofera servicii de design complete, de la concept pana la produsul finit. Pentru clientii nostri realizam design-uri remarcabile si congruente cu brandul dar si cu piata si ne asiguram ca ambalajul realizat va evidentia produsul in fata concurentei.

 

 

Servicii

   Plastic Prod S.R.L. va ofera urmatoarele produse:

   Ambalaje de hartie:

   - Coli de ambalat;

   - Pungi de hartie;

   - Carton ondulat CO2, CO3, CO5, CO7;

   - Cutii carton, cutii clasice, cutii pliante;

   - Cutii telescopice;

   - Cutii tip mapa.

Galerie foto

Plastic Prod S.R.L. - Ambalaje Hartie Buzau
Plastic Prod S.R.L. - Ambalaje Hartie Buzau
Plastic Prod S.R.L. - Ambalaje Hartie Buzau

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro