Nume:
Producatori Ambalaje Carton - Craiova, Dolj

Producatori Ambalaje Carton - Craiova, Dolj

Producatorii si comerciantii de ambalaje parteneri ofera o gama larga de produse: pungi, saci, sacose, cutii, tavi, lazi, lazi compartimentate (navete),  tuburi, placi, role, pet-uri, doze de aluminiu, bidoane și butoaie, paleti, cosuri, pahare, borcane, butelii, flacoane, folii protectoare etc.

Detalii

Aceasta pagina este disponibila pentru un singur producator - comerciant ambalaje / judetul/sectorul selectat

Pentru a va inregistra va rugam sa ne contactati:

0345.192.594

office@producatori-ambalaje.com

Producator - Comerciant ambalaje 

Ambalaje la comanda

Ambalaje plastic

Ambalaje hartie - carton

Ambalaje sticla

Ambalaje lemn

Ambalaje metal

  Experienţa acumulată în acestă perioadă vine ca o garanţie a calităţii produselor oferite şi se reflectă în timpii de execuţie reduşi, în preţurile competitive şi mai ales în grija deosebită manifestată faţă de fiecare client.  

Servicii

Materia primă folosită

   Pentru a acoperi la standardele cerute de întrega gamă de produse, se utilizează trei tipuri de carton, fiecare cu proprietăţi şi mod de utilizare specific:

   - Carton ondulat;
   - Carton duplex;
   - Carton triplex;

   Carton ondulat

   Cu cea mai mare pondere în producţie, cartonul ondulat este materia primă folosită pentru producerea ambalajelor, cod FEFCO 200 - 774. Pentru aceste ambalaje este folosit în general cartonul ondulat în 3 - 5 straturi cu ondulă tip E, B şi C.

   Carton duplex

   Asigurăm necesarul zonal de ambalaje individuale şi prin folosirea ca materie primă a cartonului duplex cu gramaje cuprinse între 250 - 550 g/mp.

   Carton triplex

   Pentru anumite produse speciale se foloseşte cartonul triplex cu o grosime cuprinsă între 1 - 1,5 mm.

   Craipack oferă o gamă diversificată de ambalaje din carton, cu posibilitatea de imprimare a cutiilor. Capacitatea noastă de producţie depăşeste 20.000 de cutii pe schimbul de lucru.

   Produsele oferite se disting prin calitate şi preţuri competitive, reuşind să satisfacă şi nevoile de ambalare ale celor mai pretenţioşi clienţi.

   Craipack va oferă:

   FEFCO 02: Cutii tip deschis

   Cutiile tip deschis sunt formate dintr-o bucată cu o articulaţie lipita, capsată sau lipită cu bandă, care are ambele capete sub formă de clape. Aceste cutii sunt transportate plate, gata de folosire şi necesită închiderea clapelor.

   FEFCO 03 : Cutii tip telescop

   Cutiile tip telescop sunt formate din mai multe bucăţi şi sunt prevăzute cu un capac sau un capăt ce se pune pe corpul cutiei.

   FEFCO 04 : Cutiile tip dosar

   Cutiile tip dosar sunt formate de obicei dintr-o singură bucată de carton. Fundul cutiei este îndoit pentru a forma pereţii şi capacul. Cutiile pot fi aranjate şi fară lipire sau capsare. Dispozitive de închidere, mânere pot fi încorporate în design.

   FEFCO 05 : Cutii prin alunecare

   Cutiile prin alunecare sunt formate din şine şi sertare ce se îmbină în direcţii diferite unele în altele. Acest tip include de asemenea sertare exterioare pentru alte cutii.

   FEFCO 06 : Cutii tip rigid

   Cutiile tip rigid sunt formate de obicei din două bucăţi separate şi un corp ce necesită capsare sau o operaţie similară înainte de a fi folosite.

   FEFCO 07 : Cutii gata lipite
   Cutiile gata lipite sunt compuse dintr-o singură parte, sunt transportate plate şi gata de a fi folosite printr-o simplă aşezare.

   FEFCO 09 : Accesorii interioare

   Accesoriile interioare cum ar fi şine, căptuşeli, divizoare, etc, fie sunt legate de designul cutiei sau sunt considerate itemi separaţi.

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro