Nume:
S.C. ALCAR PAD FAMILY S.R.L.
E-mail:
office@alcarpad.ro
Telefon:
0721227844
Website:
http://www.alcarpad.ro/
Adresa:
Str. Anastasie Fatu, nr. 5 Cod postal 700128

S.C. ALCAR PAD FAMILY S.R.L.

Producatorii si comerciantii de ambalaje parteneri ofera o gama larga de produse: pungi, saci, sacose, cutii, tavi, lazi, lazi compartimentate (navete),  tuburi, placi, role, pet-uri, doze de aluminiu, bidoane și butoaie, paleti, cosuri, pahare, borcane, butelii, flacoane, folii protectoare etc.

Detalii

   S.C. ALCAR PAD FAMILY S.R.L. este o societate infiintata in anul 2003 avand capital integral romanesc si asigura spre vanzare o gama diversa de recipienti din sticla pentru bauturi alcoolice si non-alcoolice, borcane de sticla de diferite dimensiuni, sticle speciale, precum si solutii privind tehnicile de palisaj si sistemele de paletare.

   De-a lungul anilor
S.C. ALCAR PAD FAMILY S.R.L. si-a diversificat gama de recipienti oferita, precum si solutiile de palisaj si paletare, prin incheierea de contracte de exclusivitate cu producatori de renume mondial, precum "Ardagh Glass", "De Lama", "Firstline", "Glass Container Company".

   S.C. ALCAR PAD FAMILY S.R.L. ofera o gama diversa de recipienti din sticla pentru bauturi alcoolice si non-alcoolice, borcane de sticla de diferite dimensiuni, sticle speciale.

   Material nobil prin excelenta, sticla are o bogata istorie, care debuteaza cu cateva mii de ani in urma.
   Aceasta impune atat prin functiile naturale pe care le indeplineste, cat si prin frumusetea sa.

   Culoarea si stilul unei sticle sunt determinate de cerintele bauturii. Sticlele de culoare inchisa reduc expunerea la lumina. Unele vinuri albe sunt avantajate de imbutelierea in sticle cu o transparenta ridicata. De asemenea, forma sticlei depinde de tipul de bautura.

   In procesul de fabricare a recipientilor, S.C. ALCAR PAD FAMILY S.R.L. utilizeza sticla reciclata. Reciclarea sticlei reprezinta procesul de transformare a deseurilor de sticla in produse reutilizabile. In functie de scopul final, sticla este separata pe culori. Pentru fiecare tona de deseuri de sticla retopite se economisesc 1.2 tone de materie prima, ajutand astfel la protejarea mediului.

 

Servicii

Sticle
Borcane
Speciale

© 2015 Copyright by producatori-ambalaje.com