Nume:
Ambalaje Carton Ondulat Valcea, Plat, Duplex, Triplex, Microondulat, Ramnicu Valcea

Ambalaje Carton Ondulat Valcea, Plat, Duplex, Triplex, Microondulat, Ramnicu Valcea

Producatorii si comerciantii de ambalaje parteneri ofera o gama larga de produse: pungi, saci, sacose, cutii, tavi, lazi, lazi compartimentate (navete),  tuburi, placi, role, pet-uri, doze de aluminiu, bidoane și butoaie, paleti, cosuri, pahare, borcane, butelii, flacoane, folii protectoare etc.

Detalii

ACEASTA PAGINA ESTE DEDICATA UNEI SINGURE SOCIETATI DE PROFIL DIN JUDETUL VALCEA

PENTRU A BENEFICIA DE PROMOVARE, VA RUGAM SA NE CONTACTATI

0345.192.594

office@producatori-ambalaje.com

300 RON/ 1 AN

500 RON/ 2 ANI

 

   - carton plat - se deosebeste de hartie prin faptul ca este un strat mai gros si mai rigid;

   - carton duplex - este format din 2 straturi diferite de material fibros unite in stare umeda prin presare;

   - carton triplex - este format din 3 straturi diferite de material fibros unite in stare umeda prin presare;

   - carton ondulat - este format din 4 straturi netede si din 3 straturi ondulate, unite intre ele printr-un adeziv si este cel mai folosit in productia ambalajelor din carton;

   - carton microondulat - este usor, are o rezistenta sporita la lovire, si este un bun inlocuitor al cartoanelor duplex si triplex.

   Pentru a standardiza -- pe plan internațional -- comenzile, execuțiile și livrările s-a adoptat o codificare specifică industriei cartonului, clasificare realizată de către Federația Europeană a Producătorilor de Cutii de Carton Ondulat (FEFCO), înființată în anul 1952, cu sediul la Bruxelles și supusă legislației belgiene.

   Tipurile de confecții FEFCO
   1. Role și plăci de carton ondulat.
   2. Cutiile pliante sunt formate dintr-o bucată cu o articulație lipită, capsată sau lipită cu bandă, care are ambele capete sub formă de clape. Aceste cutii sunt transportate pliate, gata de folosire și necesită închiderea clapelor.
   3. Cutiile telescopice sunt formate din una sau mai multe bucăți și sunt prevăzute cu un capac ce se pune pe corpul cutiei.
   4. Cutiile tip dosar sunt formate de obicei dintr-o singură bucată de carton. Fundul cutiei este îndoit pentru a forma pereții și capacul. Cutiile pot fi aranjate și fară lipire sau capsare. Dispozitive de închidere, mânere pot fi încorporate în design.
   5. Cutiile glisante sunt formate din ansambluri glisante (manșoane) ce se îmbină în direcții diferite unele în altele. Acest tip include deasemenea și manșoanele glisante.
   6. Cutiile rigide sunt formate de obicei din două bucăți separate și un corp ce necesită capsare sau o operație similară înainte de a fi folosite.
   7. Cutiile gata lipite sunt compuse dintr-o singură bucată, sunt transportate pliate și gata de a fi folosite printr-o simplă așezare.
   8. Accesoriile interioare cum ar fi captușeli, divizoare, etc., fie sunt legate de designul cutiei sau sunt considerate părți separate.
   Aceste tipuri de cutii și accesorii se obțin prin ștanțare orizontală, verticală (utilaj Bobst) sau rotativă, șlițuire în linie.

Servicii

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro