Portalul ofera informatii complete despre societatile din domeniul productiei, distributiei, comercializarii de ambalaje.

Societatile partenere produc si/sau comercializeaza ambalaje din hartie si/sau carton, ambalaje din plastic, din lemn, din metal, din sticla, din materiale textile, dar si ambalaje industriale, ambalaje pentru alimente, ambalaje personalizate, ambalaje ecologice, ambalaje de protectie,  termoizolante etc.

Ecopaper Zărneşti ia un credit de 5 milioane de euro pentru finalizarea unei investiţii

Ecopaper Zărneşti ia un credit de 5 milioane de euro pentru finalizarea unei investiţii

Producătorul de hârtie pentru carton ondulat Ecopaper Zărneşti, controlat de omul de afaceri Vladimir Cohn, va accesa un credit de 5 milioane de euro de la UniCredit Bank, pentru finalizarea investiţiei într-o maşină de hârtie.

„Ecopaper realizează o investiţie de 80 milioane de euro care constă în realizarea unei noi maşini de hârtie şi este realizată în proporţie de 98%. Creditul ce urmează a fi contractat este pentru fializarea lucrărilor şi punerea în funcţiune”, a declarat directorul general al Ecopaper, Arnică Oncioiu.

El a explicat că proiectul, început în august 2013, va fi finalizat în primul semestru al acestui an.
Ecopaper este deţinut de producătorul de ambalaje de carton Ecopack din Ghimbav, controlat de omul de afaceri Vladimir Cohn.

Afacerile Ecopaper au ajuns in 2014 la 143,3 milioane de lei (32,2 milioane de euro), în uşoară creştere faţă de anul anterior. Profitul înregistrat de companie a fost de 8,6 milioane de lei (1,9 milioane de euro), la jumătate faţă de valoarea consemnată în 2013.

sursa: bzb.ro

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro